Dolok Panribuan, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dolok Panribuan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.08.13
Désa/kalurahan-

Dolok Panribuan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Simalungun Citakan:Dolok Panribuan, Simalungun