Dolok Raja, Harian, Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Dolok Raja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSamosir
KacamatanHarian

Dolok Raja nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Harian, Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Harian, Samosir


Gnome-home.svg