Dolok Saribu Janji Matogu, Uluan, Toba Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dolok Saribu Janji Matogu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanUluan

Dolok Saribu Janji Matogu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Uluan, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Uluan, Toba Samosir


Gnome-home.svg