Dolok Sinumbah, Huta Bayu Raja, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dolok Sinumbah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanHuta Bayu Raja

Dolok Sinumbah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huta Bayu Raja, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Huta Bayu Raja, Simalungun


Gnome-home.svg