Dramaga, Dramaga, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Dramaga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanDramaga
Pamaréntahan
 • Nami KuwuYayat Supriyatna
Lega120,5 ha
Pangeusi+ 11.000 Jiwa

Dramaga nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Dramaga, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.