Drawati, Paséh, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Drawati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanPaséh

Drawati nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Paséh, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg