Drien Beurumbang, Kuala Batee, Aceh Barat Daya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Drien Beurumbang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat Daya
KacamatanKuala Batee

Drien Beurumbang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kuala Batee, Kabupatén Aceh Barat Daya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kuala Batee, Aceh Barat Daya


Gnome-home.svg