Dukupuntang, Dukupuntang, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dukupuntang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Dukupuntang

Dukupuntang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Dukupuntang, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg