Dunya Arab

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Dunya Arab

Dunya Arab (Basa Arab: العالم العربي‎; Transliterasi: al-`alam al-`arabi) ngarujuk ka nagara nu nganggo basa Arab nu ngampar ti Samudra Atlantik di kulon nepi ka Laut Arab di wétan, jeung ti Laut Tengah di kalér nepi ka Tanduk Afrika jeung Samudra Hindia di tenggara. Dunya Arab diwangun ti 24 nagara jeung wewengkon kalawan populasi 325 juta dina dua buana.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Cultural macro-regions of the world


Gnome-globe.svg