Duri Pulo, Gambir, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Duri Pulo
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Gambir

Duri Pulo nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Gambir, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg