Durian Banggal, Raya Kahean, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Durian Banggal
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanRaya Kahean

Durian Banggal nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Raya Kahean, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Raya Kahean, Simalungun


Gnome-home.svg