Durian Kawan, Kluet Timur, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Durian Kawan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanKluet Timur

Durian Kawan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kluet Timur, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kluet Timur, Aceh Selatan