Durian Luncuk, Batin XXIV, Batanghari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Durian Luncuk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBatanghari
KacamatanBatin XXIV

Durian Luncuk nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Batin XXIV, Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Batin XXIV, Batanghari