Durin Tonggal, Pancur Batu, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Durin Tonggal
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanPancur Batu

Durin Tonggal nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pancur Batu, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pancur Batu, Deli Serdang


Gnome-home.svg