Éko Patrio

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Eko Hendro Purnomo)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Éko Héndro Purnomo atawa nu leuwih dipiwanohna mah Éko Patrio (lahir di Kabupatén Nganjuk, Jawa Wétan, 30 Désémber 1970) nyaéta saurang pulitikus ti Partéy Amanat Nasional anu ngajabat di DPR-RI periode 2009-2014[1][2]. Saméméh turun ka dunya pulitik, Éko ngamimitian karirna minangka saurang palawak liwat grup lawakna Patrio, anu harita ngan dikontrak ku TPI [1]. Kelompok Patrio ieu pernah suksés dina mawakeun acara Ngelaba [2]. Éko nikah jeung istrina Viona Risalina dina tanggal 12 Oktober 2001 [1].

Atikan[édit | édit sumber]

Karir[édit | édit sumber]

Pangajén[édit | édit sumber]

Référénsi[édit | édit sumber]

  1. a b c Kapanlagi.com, Profil Eko Patrio. Diaksés 03 Juli 2015.
  2. a b c d e f g h i j k Merdeka.com, Biografi Eko Hendro Purnomo. Diaksés 03 Juli 2015.
Nulis.jpg