Eloise Mumford

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Eloise Mumford
Mumford, 2010
Gumelar24 Séptémber 1986 (1986-09-24) (yuswa 34)
Olympia, Washington, A.S.
Alma materUniversitas New York (BA)
PagawéanAktris
Taun aktip2008–ayeuna

Eloise Mumford (gumelar 24 Séptémber 1986; umur 34 taun)[1] mangrupa saurang aktris Amérika anu kawéntar janten peran dina séri tipi Lone Star, The River, jeung seri pilem Fifty Shades of Grey.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Soekarno.jpg