Empét-empétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Empét-empétan nyaéta kaulitan mangsa sawah dibuat ku cara niupan tarompét tina jarami.

Palaturan[édit | édit sumber]

(seja diserat)


Arjuna Wayang.jpg