Empét-empétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
"Empét-empetan"

Empét-empétan nyaéta kaulinan mangsa sawah dibuat ku cara niupan tarompét tina jarami.[1][2][3]

Palaturan[édit | édit sumber]

(seja diserat)

Dicutat tina[édit | édit sumber]

  1. Kunst, Jaap (2013). Hindu-Javanese Musical Instruments. London: Springer Science & Business Media. p. 29. ISBN 9789401191852. Diakses tanggal 21 Maret 2020. 
  2. Rosidi, Ajip (2013). Anak Tanah Air: Secercah Kisah. London: Anak Tanah Air: Secercah Kisah. p. 16. ISBN 9789794195444. Diakses tanggal 21 Maret 2020. 
  3. Taufiq Hidayat, Rachmat (2005). Peperenian urang Sunda. London: Universitas Michigan. pp. 165–180. ISBN 9789793631578. Diakses tanggal 21 Maret 2020. 
Nulis.jpg



Arjuna Wayang.jpg