Empee Bata, Blang Bintang, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Empee Bata
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanBlang Bintang

Empee Bata nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Blang Bintang, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Blang Bintang, Aceh Besar


Gnome-home.svg