Kilalayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Erioglossum rubiginosum)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kilalayu
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Subkingdom:
Superdivisi:
Divisi:
Kelas:
Subkelas:
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Spésiés:
Erioglossum rubiginosum
Ngaran binomial
Erioglossum rubiginosum

Kilalayu (Erioglossum rubiginosum) nyaéta hiji spésiés tutuwuhan ti genus Erioglossum.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nicotiana tabacum - Köhler–s Medizinal-Pflanzen-098.jpg