Euis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Euis nyaéta hiji ngaran nu ilahar dipaké keur ngaranan urang Sunda wanoja.

Asal kecap[édit | édit sumber]

Ngaran Euis dipaké keur ngalandikeun budak anu geulis. Kecap euis asalna tina kecap eulis nu akarna tina kecap geulis.

Inohong-inohong nu make ngaran Euis[édit | édit sumber]

Lagu-lagu nu ngandung ngaran Euis[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Arjuna Wayang.jpg