Féri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Féri Amsterdam

Féri nyaéta salah sahiji wangun kapal keur angkutan jarak deukeut. Féri miboga pancén penting dina sistim pangangkutan keur lolobana kota di basisir, nyieun transit langsung di antara dua tujuan kalayan béya nu leuwih saeutik lamun dibandingkeun jeung maké sasak atawa torowongan.

Féri keur nu laleumpang kalayan loba tempat eureunna, kawas di Vénésia, kadang katelah ogé minangka beus cai atawa taksi cai.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan