Faekhuna'a, Afulu, Nias Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Faekhuna'a
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanAfulu

Faekhuna'a nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Afulu, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Afulu, Nias Kalér


Gnome-home.svg