Farm House Lémbang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bandung réa ku tempat pelesir, salah sahijina nya éta Farm House Lémbang.[rujukan?] Ieu tempat pelesir remi dibuka pikeun umum bulan Juli 2015[1]. Sistem marketing di Farm House Lémbang sarua kawas De'Ranch Lémbang, Floating Market jeung Rumah sosis, sabab masih kénéh ngahiji dina group anu sarua[1].


Daya Irut[édit | édit sumber]

  • Tempat pelesir anu suasanana kawas di Éropa[1]
  • Gembok cinta anu aya di Farm House[1]


Tiket[édit | édit sumber]

Pikeun asup ka Farm House Lémbang, ukur mayar Rp. 20.000[2]. Sedengkeun pikeun parkir, maway Rp. 5.000 pikeun motor jeung Rp. 10.000 pikeun mobil[2].

Fasilitas[édit | édit sumber]

  • Aréa pikeun nukerkeun susu jeung sosis[1]
  • Tukang kadaharan[1]
  • Tempat balanja oléh-oléh[1]

Alamat[édit | édit sumber]

Jl. Raya Lémbang No.108, Gudangkahuripan, Lémbang, Kabupatén Bandung Kulon, Jawa Kulon 40391, Indonesia[3]

Jam Operasional[édit | édit sumber]

Unggal poé Senén nepi ka Minggu jam 09.00 – 21.00 WIB[1].

No. Telepon[édit | édit sumber]

telepon : (+62)22-82782400[1].

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j "FarmHouse Lembang Bandung - Info Harga Tiket Masuk & Fasilitas" (dalam bahasa id-ID). Tempat Wisata di Bandung. 2017-05-29. https://tempatwisatadibandung.info/farmhouse-lembang-bandung/. Diakses pada 2018-02-15 
  2. a b c d e "Farmhouse Susu Lembang Bandung (Wisata Alam ala Rumah The Hobbit di Lembang Bandung)" (dalam bahasa id-ID). Ridwan Nur Arifin. 2015-12-09. https://ridwanderful.com/2015/12/09/farmhouse-susu-lembang-bandung-wisata-alam-ala-dunia-dan-rumah-the-hobbit/. Diakses pada 2018-02-15 
  3. "Wisata Romantis di Lembang yang Wajib Dikunjungi Bersama Pasangan". punakawanku.com (dalam id-ID). Diakses tanggal 2018-02-15.