Fumio Goto

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Fumio Gotō
Fumio Goto

Goto pada tahun 1924 - 1928


In office
26 Februari 1936 – 29 Februari 1936
Raja Shōwa
Saméméhna Keisuke Okada
Sanggeusna Keisuke Okada

Born 7 Maret 1884
Ōita, Jepang
Died 1 Méi 1980 (yuswa 96)
Political party Asosiasi Bantuan Peraturan Imperial (1940–1945)
Other political
affiliations
Independen (Before 1940)
Alma mater Universitas Imperial Tokyo

Fumio Goto (gumelar 7 Maret 1884 – tilar dunya 1 Méi 1980 dina umur 96 taun) nyaéta Perdana Menteri Jepang dina taun 1936


Nulis.jpg