Keisuke Okada

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Keisuke Okada
Perdana Mentri Jepang
Perdana Mentri Jepang ka-31
Masa jabatan
8 Juli 1934 – 9 Maret 1936
Saméméhna Saito Makoto
Sanggeusna Hirota Koki
Katerangan lian
Gumelar 20 Januari 1868
Fukui,Echizen Province,Jepang
Pupus 17 Oktober 1952 (yuswa 84)
Pagawéan Admiral, Imperial Japanese Navy
Dina Ngaran Jepang, ngaran kulawarga nyaeta Okada.

Keisuke Okada (岡田 啓介 Okada Keisuke?, 20 Januari 186817 Oktober 1952) nyaéta saurang laksamana Angkatan Laut Jepang, pulitikus tur Perdana Mentri Jepang ka-31 ti 8 Juli 1934 dugi ka 9 Maret 1936.

Rujukan[édit | édit sumber]

Buku[édit | édit sumber]

  • Bix, Herbert B. (2001). Hirohito and the Making of Modern Japan. Harper Perennial. ISBN 0-06-093130-2. 
  • Brendon, Piers (2002). The Dark Valley: A Panorama of the 1930s. Vintage; Reprint edition. ISBN 0-375-70808-1. 
  • Gordon, Andrew (2003). A Modern History of Japan: From Tokugawa Times to the Present. Oxford University Press. ISBN 0195110617. 
  • Jansen, Marius B (2002). The Making of Modern Japan. Belknap Press. ISBN 0674009916. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Catetan[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Saméméhna
Takarabe Takeshi
Minister of the Navy of Japan
Apr 1927 - Jul 1929
Sanggeusna
Takarabe Takeshi
Saméméhna
Osumi Mineo
Minister of the Navy of Japan
May 1932 - Jan 1933
Sanggeusna
Osumi Mineo


Nulis.jpg