1868

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1830-an 1840-an 1850-an 1860-an 1870-an 1880-an 1890-an
Taun: 1865 1866 1867 - 1868 - 1869 1870 1871

Taun ka-1868 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png