Gékbrong, Gékbrong, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gékbrong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanGékbrong

Gékbrong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gékbrong, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg