Gadang, Samadua, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gadang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanSamadua

Gadang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Samadua, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Samadua, Aceh Selatan


Gnome-home.svg