Gading, Datuk Bandar, Tanjung Balai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Gading
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaTanjung Balai
KacamatanDatuk Bandar

Gading nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Datuk Bandar, Kota Tanjung Balai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Datuk Bandar, Tanjung Balai


Gnome-home.svg