Gagak Lumayung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gagak Lumayung mangrupa sebutan lain pikeun Rajasangara atawa Kéan Santang, putra Sri Baduga Maharaja (Ratu Jayadéwata, salah saurang raja Sunda nu mashur, nu katelah Prabu Siliwangi).

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Arjuna Wayang.jpg