Gajah, Meranti, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gajah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanMeranti

Gajah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Meranti, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.



Gnome-home.svg