Gajah Putih, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Gajah Putih

Peta lokasi Kacamatan Gajah Putih
Propinsi Acéh
Kabupatén Bener Meriah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Gajah Putih nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Bener Meriah Citakan:Gajah Putih, Bener Meriah


Nuvola filesystems folder home.png