Gajah Putih, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gajah Putih
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.17.10
Désa/kalurahan-

Gajah Putih nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Gajah Putih, Bener Meriah