Gal Costa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Gal Costa

Maria da Graça Costa Penna Burgos (gumelar di Salvador, Brasil, 26 Séptémber 1945; umur 70 taun) atawa nu leuwih kasohor ku sebutan Gal Costa nya éta saurang musisi. [rujukan?]


Replace this image male.svg