Galang Kota, Galang, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Galang Kota
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanGalang

Galang Kota nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Galang, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Galang, Deli Serdang


Gnome-home.svg