Gambang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Modél jalma nu nabeuh gambang

Gambang nyaéta waditra anu sumber sorana tina wilahan kai sarta ancak (wadah aweuhanna) ogé tina awi deuih.[rujukan?] Disadakeun ku cara ditakol maké panakol nu dicekel ku dua leungeun.[rujukan?] Jumlah wilahanana ilaharna aya 18-20 siki.[rujukan?] Nadana ilaharna saléndro jeung pélog. [rujukan?]


Nulis.jpg