Waditra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Waditra nyaeta sesebutan pikeun alat musik atawa instrumen musik tradisional di Tatar Sunda. istilah ieu ilaharna dipake dina karawitan Sunda.

Daptar Waditra Dumasar Cara Makéna[édit | édit sumber]

Waditra tiup[édit | édit sumber]

Waditra takol[édit | édit sumber]

Waditra tepak[édit | édit sumber]

Waditra kését[édit | édit sumber]

Waditra petik[édit | édit sumber]

Waditra geter[édit | édit sumber]


Nulis.jpg