Waditra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Waditra nyaéta sesebutan pikeun alat musik atawa instrumen musik tradisional di Tatar Sunda. istilah ieu ilaharna dipaké dina karawitan Sunda.

Daptar Waditra Dumasar Cara Makéna[édit | édit sumber]

Waditra tiup[édit | édit sumber]

Waditra takol[édit | édit sumber]

Waditra tepak[édit | édit sumber]

  • Dogdog
  • Karinding
  • kecrek
  • Kendang & kulanter

Waditra kését[édit | édit sumber]

Waditra petik[édit | édit sumber]

Waditra geter[édit | édit sumber]


Nulis.jpg