Gambus Laut, Lima Puluh, Batu Bara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gambus Laut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
KacamatanLima Puluh

Gambus Laut nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lima Puluh, Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Lima Puluh, Batu Bara


Gnome-home.svg