Gampong Baro, Julok, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gampong Baro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanJulok

Gampong Baro nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Julok, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Julok, Aceh Timur


Gnome-home.svg