Gampong Blang, Krueng Sabee, Aceh Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gampong Blang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanKrueng Sabee

Gampong Blang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Krueng Sabee, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Krueng Sabee, Aceh Jaya


Gnome-home.svg