Gampong Seulimeum, Seulimeum, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gampong Seulimeum
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanSeulimeum

Gampong Seulimeum nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Seulimeum, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Seulimeum, Aceh Besar


Gnome-home.svg