Gampong Teungoh, Meurah Mulia, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Gampong Teungoh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanMeurah Mulia

Gampong Teungoh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Meurah Mulia, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Meurah Mulia, Aceh Utara


Gnome-home.svg