Gampong Teungoh, Trumon, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gampong Teungoh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanTrumon

Gampong Teungoh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Trumon, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Trumon, Aceh Selatan


Gnome-home.svg