Gandasari, Kadupandak, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gandasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanKadupandak
Pamaréntahan
 • Nami KuwuAsep Rukmana
Pangeusi1.658 jiwa

Gandasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadupandak, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg