Gandasari, Katapang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gandasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanKatapang

Gandasari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Katapang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg