Ganjaresik, Wado, Sumedang

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Ganjaresik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanWado

Ganjaresik nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Wado, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg