Ganting, Simeulue Timur, Simeulue

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ganting
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténSimeulue
KacamatanSimeulue Timur

Ganting nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Simeulue Timur, Kabupatén Simeulue, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Simeulue Timur, Simeulue


Gnome-home.svg