Gary Coleman

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Gary Coleman (2007)

Gary Wayne Coleman (8 Pébruari 196828 Méi 2010) nyaéta aktor United States.


Nulis.jpg