Gazipur, Divisi Dhaka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gazipur
Nagara Bandéra Bangladés Bangladés
Divisi Divisi Dhaka
Distrik Distrik Gazipur
Zona wanci UTC+6 (BST)

Gazipur (Basa Benggala: গাজীপুর) nyaéta hiji kota nu aya di Upazila Gazipur Sadar di Distrik Gazipur, Divisi Dhaka, Bangladés.