Gazipur, Divisi Dhaka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gazipur
NagaraBandéra Bangladés Bangladés
DivisiDivisi Dhaka
DistrikDistrik Gazipur
Zona wanciUTC+6 (BST)

Gazipur (Basa Benggala: গাজীপুর) nyaéta hiji kota nu aya di Upazila Gazipur Sadar di Distrik Gazipur, Divisi Dhaka, Bangladés.