Gegerung, Wih Pesam, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gegerung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanWih Pesam

Gegerung nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Wih Pesam, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Wih Pesam, Bener Meriah


Gnome-home.svg