Gele, Blangkejeren, Gayo Lues

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Gele
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténGayo Lues
KacamatanBlangkejeren

Gele nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Blangkejeren, Kabupatén Gayo Lues, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Blangkejeren, Gayo Lues